ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ποιοτική υποστήριξη

Το πρόγραμμα μας υλοποιείται από ποιοτικά καταρτισμένους παιδαγωγούς, με κίνητρα και θετική στάση έναντι των παιδιών σας, όχι μόνο προσφέροντας γνώσεις, αλλά στη βάση της διαπίστωσης των αδυναμιών του παιδιού σας, μπορούν να προσφέρουν στοχευμένη ατομική υποστήριξη και βοήθεια, για την ομαλή ένταξη του μέσα στην τάξη.

Επιπλέον, προσφέρουμε εξειδικευμένη υποστήριξη για τη βελτίωση της μαθησιακής συμπεριφοράς, την ενίσχυση της συγκέντρωσης και τη μείωση της πίεσης και του άγχους.Όλες τις φάσεις της σχολικής σταδιοδρομίας, τις αναλαμβάνουν ικανοί και αξιόπιστοι συνεργάτες με επαρκή επαγγελματική εμπειρία.
Το έμπειρο προσωπικό και οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας εγγυώνται την άμεση και αποτελεσματική πρόοδο του παιδιού σας.

Σας γνωστοποιούμε επίσης ότι την οργάνωση και την εποπτεία του Ινστιτούτου την αναλαμβάνει αυτοπροσώπως  Καθηγητής Παιδαγωγικών του ΑΤΕΙ/Θεσσαλονίκης. (Προσοχή : Δείτε περισσότερα … Βιογραφικό κλπ.)

Οι επιστημονικές του γνώσεις, το συγγραφικό του έργο και η πλούσια πολυετή εμπειρία του στον τομέα της Προσχολικής και Σχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, εγγυώνται στους γονείς με αίσθημα ευθύνης και σιγουριάς, την μαθησιακή επιτυχία των παιδιών τους.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ

Θα μας βρείτε

Διεύθυνση: Χουρμούζη 18, Κ. Τούμπα, Θεσσαλονίκη, 54453, Ελλάδα
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@sxolikiarogi.gr
Κινητό: +30 6974382293
Κινητό: +30 6944394812